Челсі не потягне зарплату Неймара

Неймар, getty images 27 червня 2022, 23:59

Челсі продовжує працювати над посиленням складу у найближче трансферне вікно та розглядає кандидатуру Неймара.

Однак, як повідомляє Sky Sport, лондонський клуб сумнівається в тому, що зможе потягнути зарплату бразильця.

У підписанні вінгера зацікавлений особисто головний тренер Томас Тухель, проте сам футболіст хоче залишитися у ПСЖ.

Минулого сезону Неймар провів 28 матчів, у яких забивши 13 голів і віддавши вісім результативних передач.

Нагадаємо, що Неймар зіграв менше 50% часу після переходу до Парі Сен-Жермен.

Источник

Коротко. Війна. День 124. Відеодайджест

&© 2022, Інформаційне агентство АрміяInform

Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International, якщо не вказано іншого.

Зауваження та пропозиції по роботі сайту надсилайте на адресу: [email protected]

https://armyinform.com.ua/2022/06/27/korotko-vijna-den-124-videodajdzhest/

Бурда: Будьте прокляті, русня

Захисник Динамо обурився через трагедію у Кременчуці.

Микита Бурда, фото Динамо 27 червня 2022, 23:34

Захисник Динамо Київ Микита Бурда прокоментував потрапляння російських терористів у торговий центр у Кременчуці.

«Суки! Ненавиджу! Будьте прокляті, русня й*бана», — написав гравець у своєму Instagram-аккаунті.

Зазначимо, що вже відомо, що кількість загиблих становить не менше 11 осіб. 

Нагадаємо, що раніше щодо трагичних подій висловився голкіпер донецького Шахтаря Андрій Пятов.

Источник

Внаслідок обстрілу окупантами Харкова 4 людей загинуло та 20 поранено

Внаслідок обстрілу окупантами одного з районів Харкова 4 людей загинуло та 20 поранено – розпочато провадження.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 27 червня 2022 року близько 18:00 військові країни-агресора обстріляли Немишлянський район м. Харкова. Внаслідок ворожого вогню загинули 4 мирних мешканців. Ще 20 цивільних отримали поранення, серед них 4 дітей.

Першочергові слідчі дії здійснюються спіробітниками відділу поліції №2 ХРУП №2 ГУНП в Харківській області. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані за підслідністю до Управління СБУ в Харківській області.

Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua

https://armyinform.com.ua/2022/06/27/vnaslidok-obstrilu-okupantamy-odnogo-z-rajoniv-harkova-4-lyudej-zagynulo-ta-20-poraneno-rozpochato-provadzhennya/

Фернандіньо повернувся в Атлетіко Паранаєнсе

Екс-півзахисник Шахтаря виступатиме на батьківщині.

Фернандіньо (праворуч), фото Атлетіко 27 червня 2022, 23:11

Фернандіньо підписав контракт з Атлетіко Паранаєнсе, повідомляє офіційний сайт бразильського клубу.

Півзахисник перебрався до табору Атлетіко після завершення терміну дії контракту з Манчестер Сіті, в якому він провів майже десять років.

Минулого сезону 37-річний футболіст відіграв 33 поєдинки на клубному рівні, в яких відзначився двома голами та трьома асистами.

Нагадаємо, що «городяни» вже підготували заміну для Фернандіньо — півзахисник Лідсу Філліпс перейде до Манчестер Сіті.

Источник

росія маніпулює темою українських біженців у Європі

Центр протидії дезінформації повідомляє, що кремлівські медіа протягом двох діб поширили десятки матеріалів про те, як мешканці Європи втомилися від українців та виганяють вимушених переселенців на вулиці.

Так, вони стверджують, що «британці втомилися від українських біженців та хочуть їх вигнати», «від українських біженців у Бельгії вимагають залишити будинки», «Європа, зокрема Словаччина, завила від українських біженців», «у Польщі втомилися від українських біженців та позбавляють їх прав», а «нідерландські родини почали виселяти українських біженців»…

У такий спосіб росія намагається дискредитувати українців та переконати власне населення, що світ втомився від війни в Україні.

На інфографіці вище наведено основні дані того, як зазначені російськими медіа країни допомагають українцям.

https://armyinform.com.ua/2022/06/27/rosiya-manipulyuye-temoyu-ukrayinskyh-bizhencziv-u-yevropi/

Рома передумала грати на Кубку Гампера

Італійський клуб не пояснив причини, чому вирішив відмовитися.

Рома — Барселона, Getty Images 27 червня 2022, 22:51

Рома не братиме участі у Кубку Гампера, повідомив офіційний сайт Барселони.

У заяві сказано, що римський клуб в односторонньому порядку без пояснення причин відмовився від узгодженого контракту на проведення гри.

Таким чином, Барселона тепер перебуває у пошуку іншого суперника, а також юридичний відділ пропрацює можливість пред’явлення Ромі вимоги щодо компенсації збитків, завданих їй та її вболівальникам.

Зазначимо, що матч було заплановано на 6 серпня цього року.

Источник

російська держава стала найбільшою терористичною організацією світу – Президент України

Про це Володимир Зеленський сказав під час свого відеозвернення:

«російська держава стала найбільшою терористичною організацією світу. Це факт. І це має бути юридичний факт. І кожен у світі повинен знати, що купувати чи перевозити російську нафту, зберігати зв’язки з російськими банками, платити податки й мита російській державі – це давати гроші терористам».

https://armyinform.com.ua/2022/06/27/rosijska-derzhava-stala-najbilshoyu-terorystychnoyu-organizacziyeyu-svitu-prezydent-ukrayiny/

Делегацію Парламентської Асамблеї ОБСЄ вразило побачене у Бучі та Ірпені

Делегація Парламентської Асамблеї ОБСЄ вражена побаченим у Бучі та Ірпені, і це матиме суттєвий вплив на роботу та порядок денний чергової сесії Асамблеї, яка має відбутися наступного тижня. На цьому наголосила голова делегації, Президентка ПА ОБСЄ Маргарета Седерфельт на брифінгу після відвідання постраждалих від російських окупантів міст Київщини.

Про це повідомляє Верховна Рада України.

Парламентарії побували на місцях масового поховання цивільних громадян, вбитих росіянами, зокрема, біля церкви Святого Апостола Андрія Первозванного та Всіх Святих у м. Буча, та побачили на власні очі наслідки панування «руського міра» — зруйновані будинки в Ірпені.

«220 членів ПА ОБСЄ зберуться на щорічну сесію, де обговорюватимуть три законопроекти, які стосуються воєнних злочинів в Україні, того, що відбувається, що Україна абсолютно має право на свою землю, на свої території. Звичайно, все побачене й почуте буде внеском в ці дебати», — зауважила Маргарета Седерфельт.

«І як ПА ОБСЄ, в якій 57 країн-членів, кожен парламентарій у своєму парламенті, ми доносимо правду про те, що відбувається. Це все свідчення того, що це беззаперечно війна росії проти України. Це має бути зупинено та має бути встановлено мир і всередині України, і довкола неї», — наголосила парламентарка та додала, що велике значення у врегулюванні таких питань має парламентська дипломатія, в яку великий внесок робить постійна делегація українських парламентаріїв у ПА ОБСЄ.

«Ми вважаємо, що треба вести переговори про мир на рівні парламентів. Хочу схвально відгукнутися про українську парламентську делегацію в ПА ОБСЄ. Вони дуже активно та наполегливо працюють, постійно акцентують увагу на територіальній цілісності України, на тих проблемах, які переживає зараз Україна. Їх голос дуже чутний. Це надзвичайно важливо для того, щоб Україна була побачена й почута у світі», — зазначила Маргарета Седерфельт.

Щодо відновлення роботи програм ОБСЄ в Україні Президентка Асамблеї зазначила, що таке рішення ухвалюється повним консенсусом всіх держав-членів.

«Ми дуже би хотіли, щоби програми продовжувалися в Україні. Але голосування проходить на рівні держав-членів. Одне заперечення — росія. Одна держава проти, і це не може бути проголосовано», — акцентувала Маргарета Седерфельт, додавши однак, що у організації є велике бажання повернути ці програми, тому потрібно над цим питанням працювати далі.

https://armyinform.com.ua/2022/06/27/delegacziya-parlamentskoyi-asambleyi-obsye-vrazhena-pobachenym-u-buchi-ta-irpeni/

Бейл: Не можу дочекатися, щоб почати працювати з командою

Зірковий гравець задоволений своїм переходом.

Гарет Бейл, getty images 27 червня 2022, 22:31

Валлійський вінгер Гарет Бейл прокоментував свій перехід у Лос-Анджелес Гелаксі на правах вільного агента.

«Я дуже радий цьому переходу в Лос-Анджелес. Це правильне місце для мене та моєї сім’ї, і правильний час у моїй кар’єрі.

Я не можу дочекатися, щоб почати працювати з командою та підготуватися до того, щоб виграти більше трофеїв у Лос-Анджелесі», — наводить слова Бейла офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, що угода між клубом та валлійським вінгером підписана на два роки, до літа 2024 року, з опцією продовження ще на рік.

Источник