Запитайте будь-якого піхотинця і він вам відповість, що хороший кухар на фронті — на вагу золота. Адже якісно і смачно приготовлена їжа — це одна з небагатьох втіх, що доступна солдатові в перервах між боями.
[embedded content]
Львів’янка Ірина, що добровольцем вступила до лав підрозділу тероборони Львівщини, знається на хитрощах приготування багатьох страв. І всі свої уміння та навички скеровує на те, аби вояки в підрозділі завжди були ситі. Солдати їдять і часто просять добавку, адже смачно!
— Усю ненависть до окупантів я трансформую в любов, з якою я готую їжу для наших воїнів. Хай вони поїдять і міцно тримають зброю. Бо нагодований вояк вправніше робить свою роботу, — каже жінка-військовослужбовець.
Пані Ірена розповідає, що з 25 лютого буквально штурмом брала місцевий ТЦК та СП, аби потрапити до лав війська. Зрештою, свого добилася. Мріє, що нашу перемогу над ворогом буде разом з Україною святкувати весь цивілізований світ. Звісно, галицька господиня зберігає для цього визначного моменту рецепт особливої страви, яку приготує для всього підрозділу. Яку саме — поки що секрет!
Відео: Тарас Іщик