Годую хлопців так, аби вони добре били окупанта — воячка Ірина зі Львова

Запитайте будь-якого піхотинця і він вам відповість, що хороший кухар на фронті — на вагу золота. Адже якісно і смачно приготовлена їжа — це одна з небагатьох втіх, що доступна солдатові в перервах між боями.

[embedded content]

Львів’янка Ірина, що добровольцем вступила до лав підрозділу тероборони Львівщини, знається на хитрощах приготування багатьох страв. І всі свої уміння та навички скеровує на те, аби вояки в підрозділі завжди були ситі. Солдати їдять і часто просять добавку, адже смачно!

—  Усю ненависть до окупантів я трансформую в любов, з якою я готую їжу для наших воїнів. Хай вони поїдять і міцно тримають зброю. Бо нагодований вояк вправніше робить свою роботу, —  каже жінка-військовослужбовець.

Пані Ірена розповідає, що з 25 лютого буквально штурмом брала місцевий ТЦК та СП, аби потрапити до лав війська. Зрештою, свого добилася. Мріє, що нашу перемогу над ворогом буде разом з Україною святкувати весь цивілізований світ. Звісно, галицька господиня зберігає для цього визначного моменту рецепт особливої страви, яку приготує для всього підрозділу. Яку саме — поки що секрет!

Відео: Тарас Іщик

https://armyinform.com.ua/2022/05/15/goduyu-hlopcziv-tak-aby-vony-dobre-byly-okupanta-voyachka-iryna-zi-lvova/