Що на обід у Чорних Запорожців?

Обід – справа серйозна. До неї треба підходити зважено і з наявністю вибору. У військовослужбовців 72-ї механізованої бригади імені Чорних Запорожців є можливість зробити вибір свого щоденного раціону.

«Сьогодні, для прикладу, на обід у військовослужбовців солянка, плов або гречана каша з м’ясом на вибір, морква по-корейськи, хліб та сік. Продукти свіжі, а в раціоні завжди є м’ясо, риба, свіжі овочі та фрукти», – повідомили у пресслужбі бригади.

«Наше меню досить різноманітне. З салатів: грецький, олів’є, крабовий, морква по-корейськи. З м’ясних та рибних страв – відбивні, котлети, запечене м’ясо та скумбрія. Фрукти та овочі за сезоном. Це можуть бути яблука, виноград, персики, черешні, полуниця, банани. Взимку ж – консервовані ананаси та персики. Завжди є компот, чай або ж сік, йогурти, печиво або шоколад», – розповідає головний кухар зміни Ірина.

«Навіть ті, хто раніше нехтував обідом, тепер із великим задоволенням стоять у черзі в їдальню», – наголосили в бригаді.

https://armyinform.com.ua/2021/10/shho-na-obid-u-chornyh-zaporozhcziv/