Перебуваючи в районі виконання бойових завдань – харчування повинне бути організоване належним чином. То ж військові кухарі як у тилу, так і на всіх передових позиціях намагаються приготувати найсмачніші страви, щоб кожний солдат був ситим та відчував себе, як удома.
Нині у районі проведення операції Об’єднаних сил у військовослужбовців в меню обов’язково присутня перша та друга страва, різноманітні салати та фрукти, повідомляє пресслужба ООС. З настанням холодів до раціону додається і цибуля з часником, аби сезонні хвороби не турбували воїнів та дозволяли їм якісно виконувати завдання за призначенням.
Більше про харчування на передовій – дивіться в ілюстраціях від воїнів із військових частин ООС.
Читайте також:«Обіди, як в ресторані, а от «руські туристи» – зайві»!
Секрети сезонного зеленого борщу від кухарки, яка щозміни годує три сотні учасників бойових дій