АрміяInform продовжує огляд добових раціонів, які потрапляють до рук наших бійців на передових позиціях оборони.
На гостини завітала журналістка, громадська діячка, блогерка і просто прекрасна людина Яніна Соколова. З нею розпакуємо та скуштуємо сухий пайок армії Канади!
Головна страва сьогодні — квасоля з м’ясом, а на десерт — консервовані яблука та м’якенька булочка з арахісовою пастою.
До особливостей цього раціону можна віднести міцну ложку та пакетик соусу «Табаско» для любителів дуже гострої кухні. Тому перегляд потрібно запланувати тільки після або під час приймання їжі.
[embedded content]
Для майбутніх відеооглядів залишились сухпайки з Нідерландів, Хорватії, Іспанії, Великої Британії, Ірландії, Естонії, тож радимо підписатись на наш Youtube-канал