Сухпай-батл армій світу: дегустація раціону Канади разом з Яніною Соколовою

АрміяInform продовжує огляд добових раціонів, які потрапляють до рук наших бійців на передових позиціях оборони.

На гостини завітала журналістка, громадська діячка, блогерка і просто прекрасна людина Яніна Соколова. З нею розпакуємо та скуштуємо сухий пайок армії Канади!

Головна страва сьогодні — квасоля з м’ясом, а на десерт — консервовані яблука та м’якенька булочка з арахісовою пастою.

До особливостей цього раціону можна віднести міцну ложку та пакетик соусу «Табаско» для любителів дуже гострої кухні. Тому перегляд потрібно запланувати тільки після або під час приймання їжі.

читайте також:

[embedded content]

Для майбутніх відеооглядів залишились сухпайки з Нідерландів, Хорватії, Іспанії, Великої Британії, Ірландії, Естонії, тож радимо підписатись на наш Youtube-канал

https://armyinform.com.ua/2022/08/26/suhpaj-batl-armij-svitu-degustacziya-raczionu-kanady-razom-z-yaninoyu-sokolovoyu/